GTS Neno

GTS Nobel

GTS Navigator

GTS Nobel doorstap frame

ONTDEK ONZE MODELLEN

Bij GTS Benelux bestaat het assortiment zowel uit gemotoriseerde als elektrische scooters. Er zijn allerlei kleurencombinaties te maken en tevens is er een breed scala aan accessoires verkrijgbaar.

Motor

Snelheid

Kleur

Modellen

Sorteren op:

Ontdek de GTS Nobel Fatbike:

Wellicht heb je al mensen gespot op de opvallende GTS Nobel Fatbike, de nieuwste sensatie in elektrische tweewielers. Deze krachtige en veelzijdige fiets combineert het stoere uiterlijk van een mountainbike met de snelheid en wendbaarheid van een scooter. Laten we dieper ingaan op dit baanbrekende fenomeen, vooral nu de helmplicht vanaf 1 januari 2023 om de hoek komt kijken en dit een fantastisch alternatief biedt voor iedereen die liever geen helm draagt!

De elektrische fatbike: plezier en avontuur in één!

De GTS Nobel Fatbike onderscheidt zich door zijn robuuste uitstraling en krachtige prestaties. Met bredere banden, een stevige grip en uitstekende wegligging, is deze fiets ontworpen voor uitdagende terreinen, zoals bosrijke paden en hobbelige bergwegen. Maar ook op verharde stadsstraten komt de fatbike volledig tot zijn recht. Het bijzondere rijgevoel dat je ervaart door de brede banden geeft je het gevoel alsof je moeiteloos over de weg zweeft.

De kenmerken van de GTS Nobel Fatbike

Naast de opvallende brede banden springt het langwerpige, smalle zadel direct in het oog. Dit zadel maakt het vervoeren van passagiers gemakkelijk en biedt een verrassend comfortabele zit. Met een lichtgewicht aluminium frame behoud je moeiteloos snelheid en ervaar je maximaal fietscomfort. Wat de GTS Nobel Fatbike echt uniek maakt, is dat deze verkrijgbaar is in twee verschillende framematen, waardoor zowel jongeren als volwassenen kunnen genieten van een onvergetelijke fietservaring.

Met negen elektrische trapondersteuningsniveaus en zeven versnellingen bepaal je zelf het gemak en de intensiteit van je rit. Of je nu kiest voor het ultieme fietsgevoel of de opwinding van het scooterrijden wilt ervaren, met de GTS Nobel Fatbike kan het allemaal. Afhankelijk van het niveau van trapondersteuning kan een volledig opgeladen accu je tot wel 60 kilometer lang van stroom voorzien. De uitneembare accu wordt uiteraard geleverd inclusief laadsnoer.

De GTS Neno

De GTS Neno is een stoere, maar toch eenvoudige opvouwbare fatt e-bike met trapondersteuning, waarmee je overal gemakkelijk over allerlei soorten terrein kunt rijden.

Hij is voorzien van goede remmen, een geveerde voorvork, LED-verlichting en verkrijgbaar in de kleur Mat Black.

 

Je kunt de fiets gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, dat komt omdat hij opvouwbaar is. Voor deze fiets heb je geen rijbewijs nodig, waardoor jong en oud met deze stoere fiets op pad kunnen!